Translate

onsdag den 2. marts 2016

Bøf Bourguignon


#Dukan fase 2 Protein/Grønt (PG)


Ingredienser:
1 oksebouillon terning
2½ dl kogende vand
600 gram mager oksekød i tern
1 tsk majsstivelse
1 håndfuld friskhakket persille
1 fed finthakket hvidløg
1 laurbær
1 slat rødvinseddike
1 stort løg i tynde, halve ringe
150 gram blandede svampe
salt & peber


Varm ovnen op til 200 grader
Opløs bouillonen i det varme vand.
Brun kødet i lidt olie, krydr med salt og peber, tilsæt rødvinseddike og læg det i en stegeso
Bland majsstivelse, bouillon, persille, hvidløg og laurbær i gryden. Bring i kog, lad det koge lidt ind.
Hæld det over kødet.
Læg låg på, og sæt det i ovnen i 1 time.
Løg og svampe svitses i lidt olie, ved jævn varme.
Hæld det over kødet, læg låg på, og giv retten yderligere 30 minutter.

Jeg valgte at bruge et par kalvekoteletter, hvilket jeg godt kan anbefale.
Retten kan nydes både kold og varm.

Velbekommen